Naročnik: Šolski center Nova Gorica, Cankarjeva ulica 10, 5000 Nova Gorica
Blago: Sukcesivne nabave konvencionalnih in ekoloških živil
ZJN-3: Odprti postopek
JN007713/2018-B01 - Obvestilo o naročilu (EU 2 - SL), objavljeno dne 07.11.2018
JN007713/2018-K01 - Popravek (EU 14 - SL), objavljeno dne 04.12.2018
JN007713/2018-ODL01 - Odločitev o oddaji oz. neoddaji naročila, objavljeno dne 04.01.2019
JN007713/2018-C01 - Obvestilo o oddaji naročila (EU 3 - SL), objavljeno dne 01.02.2019
Sukcesivne nabave konvencionalnih in ekoloških živil
II.2.5 Merila za izbiro ponudbe
Merilo stroškov:
ime
ponder
cena
90
dodatne ugodnosti
10
II.2.6 Ocenjena vrednost
II.2.7 Trajanje naročila, okvirnega sporazuma ali dinamičnega nabavnega sistema
Trajanje v mesecih: 36 To naročilo je mogoče podaljšati: Ne
II.2.9 Informacije o omejitvah števila kandidatov, ki bodo povabljeni k sodelovanju
II.2.10 Informacije o variantah
Variante so dopustne: Ne
II.2.11 Informacije o variantah
Variante: Ne
II.2.12 Informacije o elektronskih katalogih
II.2.13 Informacije o sredstvih EU
Naročilo se nanaša na projekt in/ali program, ki se financira s sredstvi EU: Ne
II.2.14 Dodatne informacije
Sklop 29
II.2.1 Naslov
Naslov: Dekorativne paste in glazure za torte Številka sklopa: 29
II.2.2 Dodatna(-e) koda(-e) CPV
Glavni besednjak
Dopolnilni besednjak
15800000
II.2.3 Kraj izvedbe
SI - SLOVENIJA Glavna lokacija ali kraj izvedbe:
II.2.4 Opis javnega naročila
Sukcesivne nabave konvencionalnih in ekoloških živil
II.2.5 Merila za izbiro ponudbe
Merilo stroškov:
ime
ponder
cena
90
dodatne ugodnosti
10
II.2.6 Ocenjena vrednost
II.2.7 Trajanje naročila, okvirnega sporazuma ali dinamičnega nabavnega sistema
Trajanje v mesecih: 36 To naročilo je mogoče podaljšati: Ne
II.2.9 Informacije o omejitvah števila kandidatov, ki bodo povabljeni k sodelovanju
II.2.10 Informacije o variantah
Variante so dopustne: Ne
II.2.11 Informacije o variantah
Variante: Ne
II.2.12 Informacije o elektronskih katalogih
II.2.13 Informacije o sredstvih EU
Naročilo se nanaša na projekt in/ali program, ki se financira s sredstvi EU: Ne
II.2.14 Dodatne informacije
Sklop 30
II.2.1 Naslov
Naslov: Posipi za slaščičarstvo Številka sklopa: 30
II.2.2 Dodatna(-e) koda(-e) CPV
Glavni besednjak
Dopolnilni besednjak
15800000
II.2.3 Kraj izvedbe
SI - SLOVENIJA Glavna lokacija ali kraj izvedbe:
II.2.4 Opis javnega naročila
Sukcesivne nabave konvencionalnih in ekoloških živil
II.2.5 Merila za izbiro ponudbe
Merilo stroškov:
ime
ponder
cena
90
dodatne ugodnosti
10
II.2.6 Ocenjena vrednost
II.2.7 Trajanje naročila, okvirnega sporazuma ali dinamičnega nabavnega sistema
Trajanje v mesecih: 36 To naročilo je mogoče podaljšati: Ne
II.2.9 Informacije o omejitvah števila kandidatov, ki bodo povabljeni k sodelovanju
II.2.10 Informacije o variantah
Variante so dopustne: Ne
II.2.11 Informacije o variantah
Variante: Ne
II.2.12 Informacije o elektronskih katalogih
II.2.13 Informacije o sredstvih EU
Naročilo se nanaša na projekt in/ali program, ki se financira s sredstvi EU: Ne
II.2.14 Dodatne informacije
Oddelek III: Pravne, ekonomske, finančne in tehnične informacije
III.1 Pogoji za udeležbo
III.1.1 Ustreznost za opravljanje poklicne dejavnosti, vključno z zahtevami v zvezi z vpisom v register poklicev ali trgovski register
III.1.2 Poslovno in finančno stanje
III.1.3 Tehnična in strokovna sposobnost
III.1.5 Informacije o pridržanih naročilih
III.2 Pogoji, ki se nanašajo na javno naročilo
III.2.1 Informacije o določeni stroki
III.2.2 Pogoji za izvedbo javnega naročila
III.2.3 Informacije o osebju, odgovornem za izvedbo naročila
Oddelek IV: Postopek
IV.1 Opis
IV.1.1 Vrsta postopka
Odprti postopek
IV.1.3 Informacije o okvirnem sporazumu ali dinamičnem nabavnem sistemu
Obvestilo vključuje sklenitev okvirnega sporazuma. Okvirni sporazum z več gospodarskimi subjekti. Predlagano največje število udeležencev v okvirnem sporazumu:
IV.1.4 Informacije o zmanjšanju števila rešitev ali ponudb med pogajanji ali dialogom
IV.1.5 Informacije o pogajanjih
IV.1.6 Informacije o elektronski dražbi
IV.1.8 Informacije o Sporazumu o vladnih naročilih
Naročilo ureja Sporazum o vladnih naročilih: Ne
IV.2 Upravne informacije
IV.2.1 Prejšnja objava v zvezi s tem postopkom
IV.2.2 Rok za prejem ponudb ali prijav za sodelovanje
12.12.2018 13:00
IV.2.3 Predvideni datum pošiljanja povabil k oddaji ponudbe ali sodelovanju izbranim kandidatom
IV.2.4 Jeziki, v katerih se predložijo ponudbe ali prijave za sodelovanje
Slovenščina (SL)
IV.2.6 Minimalni časovni okvir, v katerem mora ponudnik zagotavljati veljavnost ponudbe
Ponudba mora biti veljavna do 31.12.2018
IV.2.7 Način odpiranja ponudb
Datum in ura: 12.12.2018 13:01
Oddelek VI: Dopolnilne informacije
VI.1 Informacije o ponovitvah naročila
Ponovitev naročila: Ne
VI.2 Informacije o elektronskem poteku dela
Sprejeto bo elektronsko izdajanje računov. Uporabljeno bo elektronsko plačilo.
VI.3 Dodatne informacije
Rok za sprejemanje ponudnikovih vprašanj: 29.11.2018 13:00
VI.4 Postopki za revizijo
VI.4.1 Organ, pristojen za revizijo
DRŽAVNA REVIZIJSKA KOMISIJA ZA REVIZIJO POSTOPKOV ODDDAJE JAVNIH NAROČIL
Slovenska cesta 54
1000
Ljubljana
Slovenija
VI.4.2 Organ, pristojen za postopek mediacije
VI.4.3 Postopek revizije
VI.4.4 Služba, pri kateri lahko dobite informacije o postopku revizije
Šolski center Nova Gorica
Cankarjeva ulica 10
5000
Nova Gorica
Slovenija
VI.5 Datum pošiljanja tega obvestila
05.11.2018
O odločitvi o javnem naročilu boste obveščeni, če odločitev ni bila objavljena pred vašo prijavo.
Dodatna pojasnila
Datum objave: 24.11.2018 09:06
VPRAŠANJE Spoštovani,
Ali so količine v predračunu za eno leto ali za tri leta?
Lep pozdrav.
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Količine v predračunih so za tri leta.
Lep pozdrav !
Datum objave: 26.11.2018 12:35
VPRAŠANJE Spoštovani,
zanima nas, če lahko ponudimo drugačna pakiranja oz. gramture, ki bi bila najboljši možen približek vašim iskanim in ceno ustrezno preračunamo na iskano enoto mere?
Lep pozdrav.
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Naročnik pričakuje ponudbe kot so opisane v specifikacijah predračunov.
Lep pozdrav !
Datum objave: 26.11.2018 13:22
VPRAŠANJE Spoštovani,
zanima nas: SKLOP 2 MESNI IZDELKI: 15.Klobasa kranjska - navadna za kuhanje ali certificirana Kranjska klobasa? 26.Ocvirki- suhi ali z mastjo? SKLOP 1 MESO: 4.Mlado goveje mleto meso- stegno ali pleče? 5.Goveje sveže stegno- govedina ali mlada govedina? Stegno ali pleče? 12.Svinjsko mleto meso- stegno ali pleče? 46.-53.- Govedina ali mlada govedina? SKLOP 3 BIO MESO IN MESNI IZD. 1.-9. Govedina ali mlada govedina
Hvala za odgovore.
ODGOVOR
SKLOP 2 MESNI IZDELKI: 15.Klobasa kranjska - navadna za kuhanje ali certificirana Kranjska klobasa? BREZ CERTIFIKATA 26.Ocvirki- suhi ali z mastjo? SUHI SKLOP 1 MESO: 4.Mlado goveje mleto meso- stegno ali pleče? PLEČE 5.Goveje sveže stegno- govedina ali mlada govedina? Stegno ali pleče? GOVEDINA 12.Svinjsko mleto meso- stegno ali pleče? PLEČE 46.-53.- Govedina ali mlada govedina? GOVEDINA SKLOP 3 BIO MESO IN MESNI IZD. 1.-9. Govedina ali mlada govedina GOVEDINA
Lep pozdrav.
Datum objave: 26.11.2018 13:23
VPRAŠANJE Pozdravljeni,
Ali je možno točneje definirati za katero vrsto osliča se povprašujete? Namreč na tržišču obstaja veliko različnih kvalitet osliča. Prosim vas za informacijo kateri je za vas primeren: Merlucius hubbsi - argentinski oslič ali Theragra chalcogramma - aljaški polak oziroma Katera druga vrsta?
Hvala in lep pozdrav
ODGOVOR ARGENTINSKI OSLIČ.
Datum objave: 29.11.2018 18:29
VPRAŠANJE Sklop 20 ali morajo imeti sokovi pokrovček za zapiranje?
ODGOVOR Spoštovani kupci.
Naročnik zahteva pokrovčke pri sokovih 1/1 l .
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 18:32
VPRAŠANJE Spoštovani
V sklopu Sklop 23: Juhe in začimbe- manjkajo razpisane količine. Lepo prosim, če jih dopolnite, da bomo lahko oddali ponudbo.
Hvala
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Sklop 23. bo korigiran in uradno objavljen v novi specifikaciji predračuna.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 18:33
VPRAŠANJE Sklop 23 artikel 3: gramatura?
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Popravek v novi specifikaciji.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 18:34
VPRAŠANJE Še vedno čakamo na odgovor, i smo vam ga posredovali 10.11.201 ob 8.28, gre se za spremembo oz. objavo novega predračuna za mleko in mlečne izdelke.
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Naročnik bo naredil korekture in jih uradno objavil v novih specifikacijah predračunov.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 18:35
VPRAŠANJE VPRAŠANJE: Sklop 23: Juhe in začimbe Ni vnesenih količin ampak samo kos. Prosimo za popravek. Lep pozdrav.
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Narejen bo uradni popravek.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 19:34
VPRAŠANJE sklop 15 artikel 1 in 8 sta enaka? artikel 11: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 12: kakšen fižol želite - rumen, zelen ali ploščat? artikel 14: želite mešanico z ali brez jurčkov? artikel 22: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 23: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 24: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 25: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 26: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 27: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 11 in 28 sta enaka? artikel 29: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 31: ali lahko ponudimo pakiranje 2,5kg? artikel 32: ali lahko ponudimo pakiranje 6kg? artikel 5 in 43 sta enaka?
Lepo prosimo za popravek predračuna.
Hvala lepa.
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Morebitni popravki bodo objavljeni v novi specifikaciji predračuna.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 19:45
VPRAŠANJE Sklop 14 artikel 36: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 40: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 41: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 42: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 43: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 44: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 45: gramatura na katero podamo ceno je?
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Korekture tega sklopa bodo uradno objavljene v novi specifikciji predračuna.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 19:46
VPRAŠANJE Sklop 13 artikel 49: ali ste mislili 500g?
ODGOVOR da.
Datum objave: 29.11.2018 19:55
VPRAŠANJE Sklop 11 artikel 4: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 5: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 17: gramatura na katero podamo ceno je?
ODGOVOR: SPOŠTOVANI PONUDNIK(I).psm
Korekture v novi specifikaciji.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 20:05
VPRAŠANJE Sklop 10 artikel 14: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 23: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 58: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 88: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 93: gramatura na katero podamo ceno je? artikel 100: gramatura na katero podamo ceno je?
ODGOVOR Spoštovani ponudnik. (psm)
Korekture v novi specifikaciji.
Lep pozdrav
Datum objave: 29.11.2018 20:07
VPRAŠANJE Sklop 6 lepo prosimo, da sklop ločite na sveže in na zamrznjene ribe. Tako boste tudi pridobili več ponudb in s tem konkurenčnejše cene, kar je tudi name javnih naročil. Hvala
ODGOVOR Spoštovanim ponudnikom sporočamo, da naročnik ostaja pri prvotni opredelitvi sklopa št. 6.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 20:37
VPRAŠANJE Z. SKLOP MLEKO IN MLEČNI IZDELKI Prosimo za umik sledečih artiklov, gre se predvsem za specialne sire , ki jih ne proizvaja nobena slovenska mlekarna in jih uvrstite v 22. sklop med splošno prehrambno blago.
Zaporedne številke artiklov so sledeče: - 22 SIR FETAKI 500G - 23 SIR ROQUEFORT - 41 SIR Z OREHI - 42 SIR CAMBOZOLA - 51 SIR BARON (proizvaja ga sirarna Čus) - 53 SIR OVČJI - 54 SIR ASIAGO NERO - 80 MASCARPONE KG - 81 MASCARPONE 500G - 82 SIR PARME.REGGIANO 150G - 84 SIR PARM. REGGIANO 200G - 87 SIR TOLMINC (proizvaja ga Mlekarna Planika) - 89 SOJINO MLEKO NAPITEK (ne proizvaja ga slovenska mlekarna) - 90 SIR GROJER (švicarski trdi sir) - 91 SIR TRAPIST (Banja Luk)
ODGOVOR Spoštovani ponudniki.
Korekture bodo opravljene v novih specifikacijah predračunov.
Lep pozdrav !
Datum objave: 29.11.2018 20:38
VPRAŠANJE VPRAŠANJE: Sklop 22: Splošno prehrambeno blago
pri artiklih: 106 0000000001386 ŽELATINA MLETA, 100g; 133 0000000001461 AROMA ESENCE, različni okusi in 375 PIVO 0.5L , je vnesena napačna stopnja DDV, pravilen DDV je 22%. ali lahko sami popravimo stopnjo DDV?
ODGOVOR Spoštovani ponudnik. pms
Korekture bodo uradno objavljene.
Lep pozdrav !
Za izboljšanje uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.