Dodatna pojasnila
Datum objave: 22.03.2012 13:09
PONUDNIKOVO VPRAŠANJE:
Spoštovani,
Vljudno prosim za št. objave in datum objave v Uradnem listu EU.
Hvala in lp!
ODGOVOR:
Številka objave: 2012/S 50-081605
Datum objave: 13. 3. 2012
Lep pozdrav.
Pripravila:
Meta Bizjak
Tadeja Möderndorfer
Vodja službe
Datum objave: 13.04.2012 21:29
PONUDNIKOVO VPRAŠANJE:
Pozdravljeni!
V skupini 12 - splošno prehrambeno blago nas zanima ali lahko ponudimo naslednja pakiranja:
- št.6.17. cimet mleti 464g ali 1kg
- št.6.18. kumina mleta 1kg
- št.6.19. lovor list 100g
- št.6.20. majaron 250g
- št.6.23. origano 340g
- št.7.29. sladkor v prahu 1kg
- št.7.33. želatina 10g, 20g ali 100g (25g ni)
- št.7.35. kokos moka 200g ali 500g
- št.7.36. moka rožičeva 250g
V skupini 9. - žita, mlevski izdelki:
- št.9.7. zdrobovi žličniki 1,5kg (1kg pakiranje je ukinjeno)
V skupini 5. - olja:
- št.3.7. margarina 500g
V skupini 3. - ribe in konz.ribe:
- št.3.12. tuna v olivenem olju 1000g
Ker ne gre za velika odstopanja, upamo, da boste pakiranja dovolili.
Hvala za vaš odgovor.
ODGOVOR:
Naročnik z odgovorom na to vprašanje razširja dovoljene gramature (opise vrste blaga) ponujenih artiklov, in sicer na:
pri 3. sklopu (ribe in konzervirane ribe) – 3. podsklop (konzervirane ribe):
- pod zap. št. 12: file tune v olivnem olju (konzerva) 1000 – 1800 g.
pri 12. sklopu (splošno prehrambeno blago) – 7. podsklop (ostala živila in dodatki jedem):
- pod zap. št. 29: sladkor v prahu 500 - do 1 kg;
- pod zap. št. 33: želatina 20 – 25 g;
- pod zap. št. 35: kokosova moka 200 – 250 g;
Dovoljenih gramatur začimb ne bo spreminjal, ker se odprte razdišijo.
Dovoljene gramature margarine v 5. sklopu ne bo spreminjal, pri rožičevi moki (36. postavka 7. podsklopa ostalega prehrambenega blaga) pa ne spreminja, ker je gramatura že ustrezno definirana (250 g).
Za dehidrirane zdrobove žličnike (7. postavka 9. podsklopa 9. sklopa) naročnik gramature ne bo spreminjal, saj artikel v pakiranju kot ga je opredelil na trgu obstaja.
Naročnik ne bo objavil popravka predračunskih tabel 3. sklopa (ribe in konzervirane ribe) in 12. sklopa (splošno prehrambeno blago), to pomeni, da ponudniki na navedena sklopa izpolnijo predračunske tabele iz objave z dne 9.3.2012, bo pa pri analizi ponudb na navedena sklopa upošteval nove razpone sprejemljivih gramatur živil.
Pripravila:
Meta Bizjak
Tadeja Möderndorfer
Vodja službe
Datum objave: 18.04.2012 11:18
PONUDNIKOVO VPRAŠANJE:
Zanima nas:
1.podsklop junčje meso, in sicer junčje meso v kosu do 10 kg - ali v 5.stolpec podamo ceno za 1kg ali za 10kg?
Stolpec 10.-ali preračunamo ceno za 1kg ali za 10kg?
9.podsklop piščančje meso, in sicer piščančji ražnjiči, porc.80-100g. Ali v stolpec 5.podamo ceno za kg?
Stolpec 9-ali je gramatura v g ali v kg?
Stolpec 10-ali preračunamo ceno v g ali v kg?
ODGOVOR:
2. sklop: meso in mesni izdelki, 1. podsklop: junčje meso, 1. junčje meso I. kat. B.k. v kosu do 10 kg
V 5. stolpec in 10 stolpec vpišete ceno na kg, zahteva »v kosu do 10 kg« je na razrez, enota mere pa je kg.
2. sklop: meso in mesni izdelki, 9. podsklop: piščančje meso, 24. piščančji ražnjiči (porc. 80 – 100 g):
V stolpec 5 in 10 podate ceno na kg, zahteva »porc. 80 -100 g« se nanaša na pripravo ražnjičev, enota mere je kg.