ODDELEK I: NAROČNIK
|
|
I.1)IME, NASLOVI IN KONTAKTNE TOČKE
VRTEC VODMAT, Korytkova ulica 24, Kontakt: Mestna uprava, Služba za javna naročila, V roke: ga. Meta Bizjak, SI-1000 Ljubljana.
Tel. +386 13064442. Telefaks +386 13064407. E-pošta meta.bizjak@ljubljana.si.
Internetni naslov naročnika (URL): http://www.ljubljana.si
|
Dodatne informacije dobite pri
Kot pri zgoraj navedenih kontaktnih točkah.
|
Specifikacije in dopolnilno dokumentacijo dobite pri
Kot pri zgoraj navedenih kontaktnih točkah.
|
Ponudbe in prijave za sodelovanje je treba poslati na naslov
Mestna občina Ljubljana, Služba za javna naročila, Dalmatinova 1, Kontakt: II. nastropje, tajništvo, SI-1000 Ljubljana.
|
I.2)VRSTA NAROČNIKA
Oseba javnega prava.
|
I.3)GLAVNA PODROČJA DEJAVNOSTIIzobraževanje
|
I.4)ODDAJA NAROČIL V IMENU DRUGIH NAROČNIKOV
Naročnik izvaja postopek v imenu drugih naročnikov:
Ne.
|
ODDELEK II: PREDMET NAROČILA
|
|
II.1)OPIS
|
II.1.1)Naziv naročila, ki ga je določil naročnik:
Sukcesivni nakup in dobava živil po sklopih za obdobje dveh let za potrebe Vrtca Vodmat.
|
II.1.2)Vrsta naročila in mesto gradnje, kraj dobave ali izvedbe
Blago.
Nakup.
Glavni kraj dobave: Ljubljana.
Sifra NUTS: SI.
|
II.1.3)Informacije o javnem naročilu, okvirnem sporazumu ali dinamičnem nabavnem sistemu
Obvestilo se nanaša na sklenitev okvirnega sporazuma.
|
II.1.4)Informacije o okvirnem sporazumu
|
Trajanje okvirnega sporazuma:
|
Ocenjena skupna vrednost nabav v času trajanja okvirnega sporazuma
|
II.1.5)Kratek opis naročila ali nabave:
Predmet naročila so sukcesivni nakupi živil za potrebe prehrane otrok po sklopih za obdobje dveh let.
|
II.1.6)Enotni besednjak javnih naročil (CPV):
15000000 (Živila, pijače, tobačni izdelki in z njimi povezani izdelki)
15100000 (Živalski proizvodi, meso in mesni proizvodi)
15200000 (Pripravljene in konzervirane ribe)
15300000 (Sadje, zelenjave in pripadajoči proizvodi)
15400000 (Olja in masti živalskega ali rastlinskega izvora)
15500000 (Mlečni izdelki)
15600000 (Žitni mlevski izdelki, škrob in izdelki iz škroba)
15800000 (Razna živila)
|
II.1.7)Informacije o Sporazumu o vladnih naročilih
Naročilo ureja Sporazum o vladnih naročilih (GPA):
ne.
|
II.1.8)Sklopi
Naročilo je razdeljeno na sklope:
Da.
Ponudbe je treba predložiti za: en ali več sklopov.
|
II.1.9)Informacije o variantah
Variantne ponudbe so dopustne:
ne.
|
II.2)KOLIČINA ALI OBSEG NAROČILA
|
II.2.1)Celotna količina ali obseg
|
II.2.2)Informacije o opcijah oziroma morebitnih spremembah okvirnih količin brez podaljšanja pogodbe
|
II.2.3)Informacije o podaljšanjih oziroma možnih ponovitvah naročila
|
II.3)TRAJANJE NAROČILA ALI ROK ZA ZAKLJUČEK
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
1. sklop: MLEKO IN MLEČNI IZDELKI
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15500000 (Mlečni izdelki)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
2. sklop: EKOLOŠKO PRIDELANO MLEKO IN MLEČNI IZDELKI IZ EKOLOŠKEGA MLEKA
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15500000 (Mlečni izdelki)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
3. sklop: MESO KLAVNE ŽIVINE IN MESNI IZDELKI
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15100000 (Živalski proizvodi, meso in mesni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumenatciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
4. SKLOP: Mesni izdelki brez aditivov
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15100000 (Živalski proizvodi, meso in mesni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
5. sklop: SVEŽE ŽREBIČJE MESO IN MESNI IZDELKI IZ ŽREBIČJEGA MESA
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15100000 (Živalski proizvodi, meso in mesni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
6. sklop: SVEŽE KUNČJE MESO IN MESNI IZDELKI
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15100000 (Živalski proizvodi, meso in mesni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
7. sklop: Sveže perutninsko meso, izdelki iz perutninskega mesa in jajca
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15112000 (Perutnina)
15130000 (Mesni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
8. sklop: Meso in mesni izdelki iz nadzorovane ekološke vzreje in predelave
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15110000 (Meso)
15130000 (Mesni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
9. sklop: Ribe in konzervirane ribe
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
03311000 (Ribe)
15200000 (Pripravljene in konzervirane ribe)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
10. skupina: Zelenjava in suhe stročnice
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15300000 (Sadje, zelenjave in pripadajoči proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
11. skupina: Ekološko pridelana zelenjava
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15300000 (Sadje, zelenjave in pripadajoči proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
12. sklop: Sveže in suho sadje
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15300000 (Sadje, zelenjave in pripadajoči proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
13. sklop: Ekološko pridelano sadje
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15300000 (Sadje, zelenjave in pripadajoči proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
14. sklop: Ekološko pridelano suho sadje
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15332410 (Suho sadje)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
15. sklop: Zamrznjeno sadje in zelenjava
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15896000 (Globoko zamrznjeni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
16. sklop: Konzervirana zelenjava in konzervirano sadje
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15330000 (Predelano sadje in vrtnine)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
17. sklop: Kuhana rdeča pesa brez konzervansov
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15330000 (Predelano sadje in vrtnine)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
18. sklop: Sadni sokovi in nektarji
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15321000 (Sadni sokovi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
19. sklop: Ekološki sokovi
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15321000 (Sadni sokovi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
20. sklop: Žita in mlevski izdelki
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15613300 (Živila iz žitaric)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
21. sklop: Žita in mlevski izdelki iz ekološke pridelave
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15613300 (Živila iz žitaric)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
22. sklop: Testenine
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15850000 (Testenine)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
23. sklop: Testenine iz posebnih vrst moke
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15850000 (Testenine)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
24. sklop: Sveži izdelki iz testa
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15800000 (Razna živila)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
25. sklop: Ekološke testenine
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15850000 (Testenine)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
26. sklop: Zamrznjeni izdelki iz testa
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15896000 (Globoko zamrznjeni proizvodi)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
27. sklop: Kruh in pečena pekovska peciva
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15811100 (Kruh)
15810000 (Krušni izdelki, sveže pecivo in slaščice)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
28. sklop: Kruh in pečena pekovska peciva z manj soli in brez dodanih aditivov
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15810000 (Krušni izdelki, sveže pecivo in slaščice)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
29. sklop: Ekološki kruh in pečena pekovska peciva
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15600000 (Žitni mlevski izdelki, škrob in izdelki iz škroba)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
30. sklop: Slaščičarski izdelki in keksi
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15600000 (Žitni mlevski izdelki, škrob in izdelki iz škroba)
15812000 (Pecivo in slaščice)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
PRILOGA B INFORMACIJE O SKLOPIH
|
|
ŠT. SKLOPA
|
NAZIV SKLOPA
31. sklop: Ostalo prehrambeno blago
|
1)KRATEK OPIS
|
2)ENOTNI BESEDNJAK JAVNIH NAROČIL (CPV)
15000000 (Živila, pijače, tobačni izdelki in z njimi povezani izdelki)
15800000 (Razna živila)
|
3)KOLIČINA ALI OBSEG
|
4)NAVEDBA RAZLIČNIH DATUMOV TRAJANJA NAROČILA ALI NJEGOVEGA ZAČETKA/ZAKLJUČKA
|
5)DODATNE INFORMACIJE O SKLOPIH
V razpisni dokumentaciji.
|
ODDELEK III: PRAVNE, EKONOMSKE, FINANČNE IN TEHNIČNE INFORMACIJE
|
|
III.1)POGOJI, KI SE NANAŠAJO NA NAROČILO
|
III.1.1)Finančna zavarovanja
|
III.1.2)Glavni pogoji financiranja in plačilna ureditev ter sklic na ustrezne določbe, ki ju urejajo
V razpisni dokumentaciji.
|
III.1.3)Pravna oblika, ki jo mora prevzeti skupina gospodarskih subjektov, ki ji bo naročilo oddano
V razpisni dokumentaciji.
|
III.1.4)Drugi posebni pogoji
|
III.2)POGOJI ZA UDELEŽBO
|
III.2.1)Osebni status gospodarskih subjektov, vključno z zahtevami v zvezi z vpisom v register poklicev ali trgovski register
Informacije in formalnosti, potrebne za preverjanje izpolnjevanja zahtev:
V razpisni dokumenatciji.
|
III.2.2)Poslovna in finančna sposobnost
Informacije in formalnosti, potrebne za preverjanje izpolnjevanja zahtev:
V razpisni dokumentaciji.
|
III.2.3)Tehnična sposobnost
Informacije in formalnosti, potrebne za preverjanje izpolnjevanja zahtev:
V razpisni dokumentaciji.
|
III.2.4)Informacije o pridržanih naročilih
|
III.3)SPECIFIČNI POGOJI ZA NAROČILA STORITEV
|
III.3.1)Informacije o določeni stroki
|
III.3.2)Osebje, odgovorno za izvedbo storitve
|
ODDELEK IV: POSTOPEK
|
|
IV.1)VRSTA POSTOPKA
|
IV.1.1)Vrsta postopka
Odprti postopek.
|
IV.1.2)Omejeno število gospodarskih subjektov, ki bodo povabljeni k oddaji ponudbe ali sodelovanju
|
IV.1.3)Zmanjšanje števila gospodarskih subjektov med pogajanji ali dialogom
|
IV.2)MERILA ZA IZBIRO PONUDBE
|
IV.2.1)Merila za izbiro ponudbe
Najnizja cena.
|
IV.2.2)Informacije o elektronski dražbi
Uporabljena bo elektronska dražba:
Ne.
|
IV.3)UPRAVNE INFORMACIJE
|
IV.3.1)Referenčna številka dokumenta, ki jo je izbral naročnik
|
IV.3.2)Prejšnje objave v zvezi z istim naročilom Ne.
Prejsnje objave v zvezi z istim naročilom na Portalu javnih naročil
Ne.
|
IV.3.3)Pogoji za prejetje specifikacij in dodatnih ali opisnih dokumentov
|
IV.3.4)Rok za prejem ponudb ali prijav za sodelovanje
Datum: 28. 11. 2012
Čas: 10:00
|
IV.3.5)Datum pošiljanja povabil k oddaji ponudbe ali udeležbi izbranim kandidatom
|
IV.3.6)Jeziki, v katerih je treba vložiti ponudbe ali prijave za sodelovanje
Uradni jeziki EU: SL
|
IV.3.7)Minimalni časovni okvir, v katerem mora ponudnik zagotavljati veljavnost ponudbe
Trajanje v dnevih: 120 (od datuma, dolocenega za prejem ponudb)
|
IV.3.8)Način odpiranja ponudb
Datum: 28. 11. 2012
Čas: 13:00
Kraj: Mestna občina Ljubljana, Služba za javna naročila, Dalmatinova 1, 1000 Ljubljana, II. nadstropje, sejna soba.
Osebe, ki so lahko navzoče pri odpiranju ponudb: Da.
Dodatne informacije o pooblaščenih osebah in odpiranju ponudb:
Predstavniki ponudnikov, ki želijo sodelovati na javnem odpiranju ponudb, morajo imeti pisna pooblastila za zastopanje. Pooblastila ne potrebujejo predstavniki ponudnikov, ki so registrirani za zastopanje. Nepooblaščeni predstavniki ponudnikov ne morejo opravljati dejanj, ki pomenijo zastopanje pravne osebe.
|
ODDELEK VI: DOPOLNILNE INFORMACIJE
|
|
VI.1)INFORMACIJE O PONOVITVAH NAROČILA
|
VI.2)INFORMACIJE O SREDSTVIH EU
Naročilo se nanaša na projekt in/ali program, ki se financira s sredstvi EU:
Ne.
|
VI.3)DODATNE INFORMACIJE
Podrobnejše informacije so v razpisni dokumentaciji.
Razpisno dokumentacijo je možno dobiti na:
https://www.enarocanje.si/zjnPov/Dokumentacija/2012/10/7989-246164218181088/RazpisnaVrte
cVodmat-koncna.zip
|
Rok za prejem ponudnikovih vprašanj:
Datum: 20. 11. 2012
Čas: 12:00
|
VI.4)PRITOŽBENI POSTOPKI
|
VI.4.1)Organ, pristojen za pritožbene postopke
VRTEC VODMAT, Korytkova ulica 24, SI-1000 Ljubljana.
|
Organ, pristojen za postopek mediacije
|
VI.4.2)Vložitev pritožb
|
VI.4.3)Služba, pri kateri dobite informacije o vložitvi pritožb
MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, SI-1000 Ljubljana.
|
VI.5)DATUM POŠILJANJA TEGA OBVESTILA:
18. 10. 2012
|
.